top of page

Projects

"Creating content is the most powerfull way to put ideas in the Equestrian world today."

Paarden zijn voor mij meer dan een passie. Daarom werk ik niet alleen graag met paarden, maar ook graag met mensen die met hun ideeën, producten of diensten de paardenwereld een beetje mooier en beter willen maken. Door het leveren van creatieve content of het realiseren van inspirerende projecten. In samenwerking of in opdracht. Zo heb ik onder andere content geleverd voor Cavalor Horsenutrition, IPOS Technology, BCH InternationalVereniging Paardencoaching NederlandWesley Mulder Equestrian en de Hippische Monitor 2020. Op eigen titel schreef ik verschillende opinie artikelen over actuele onderwerpen binnen de paardensector welke onder andere verschenen in de Hoefslag en Bit magazine. In samenwerking met Conny Loonstra organiseerde ik in de periode 2014-2016 meerdere Masterclasses en trainingsweekenden onder de naam Paard&Lifestyle.

Onder de naam TheConsciousEquestrian maak ik content over mijn eigen visie op de paardensector. Door middel van blogs over maatschappelijke trends en ontwikkelingen die van invloed zijn op ons partnerschap met het paard. Beschouwend, relativerend hier en daar een beetje filosofisch en met wat humor op zijn tijd. Spreekt mijn visie je aan? Dan kom ik graag met je in contact!

Projects: About

Lopende projecten

Black%2520and%2520White%2520Flat%2520%2526%2520Minimalist%2520Bag%2520Business%2520Animated%2520Soci

Event 'Vorm je eigen visie"

'En wordt de beste ruiter die je kunt zijn'

Daag je opvattingen over horsemanship uit en leer hoe je inzichten uit verschillende invalshoeken samenvoegt om tot de juiste aanpak te komen die werkt voor jou én je paard.

Dit event i.s.m. Wesley Mulder Equestrian is uitgesteld in afwachting van versoepelingen van de maatregelen i.v.m. COVID19

Zwart en Goud Cirkel Vastgoed Logo.png

The Conscious Equestrian

'Blog & Inspiration'

The Conscious Equestrian zet het partnerschap tussen paard en mens centraal. Door het delen van blogs en inspiratie die een stapje verder gaan. Beschouwend, relativerend hier en daar een beetje filosofisch en met wat humor op zijn tijd.

www.theconsciousequestrian.nl

Ontwerp zonder titel (3).png

Secret Project

'Creating a new Story'

Dogmatische tegenstellingen binnen de hippische sector nemen toe. Ook wordt de druk opgevoerd door dierenactivisten. Om daadwerkelijk iets te kunnen veranderen, is kritiek hebben op oude en nieuwe opvattingen en ideeën niet genoeg. Dit project richt zich op hoe het misschien ook kan. Vanuit samenwerking, verbinding en nieuwe invalshoeken.

Ben jij een hippische 'gamechanger' met een missie? Dan kom ik graag in contact met jou!

Projects: Projects
Projects: Testimonials

"Wat een klasse vrouw, ik zou het zelf niet beter hebben kunnen formuleren, tijd dat we al die neprapporten fileren!"

bottom of page