top of page
IMG_9471.jpg

Chick on a mission

Deze chick heeft maar één missie: De paardenwereld een beetje mooier en beter achterlaten dan hoe ik hem aantrof. Ik kan mij geen leven voorstellen zonder paarden. Ooit waren zij de enige door wie ik mij wél gezien en begrepen voelde. 

De paarden brachten mij niet altijd lintjes. Wel héél veel lessen. Over communicatie, samenwerking, vertrouwen, leiderschap en onvoorwaardelijke liefde. Paarden geven mij richting en motivatie. Om een betere versie van mijzelf te worden. Paarden betoveren en helen. En ze houden mij nog elke dag een spiegel voor.  Soms confronterend, maar daardoor nooit saai. 

 

In een snel veranderende wereld en druk vanuit dierenactivisten hoop ik dat we het paard in onze maatschappij kunnen behouden. Op een manier die zowel goed is voor zowel zíjn welzijn als het onze. Zodat hij niet alleen ons leven zin en betekenis kan geven, maar ook dat van toekomstige generaties.

De volgende generatie

Zo moeder, zo dochter...

Godzijdank iemand met wie ik mijn paardenpassie kan delen en geleerde lessen op kan overdragen: mijn dochter Isolde. Doet verder lekker haar eigen paardending. Vlogt daarover. Samen met bestie Lieke.

Volg jij ze al? Geef ze even een duimje omhoog. Vinden ze leuk!

  • Instagram
  • YouTube
  • TikTok

Onze paarden

Grote en eerlijke vrienden, het middelpunt van onze hippische lifestyle.

Meet my family

In 2000 kreeg ik een relatie met Walter. Op de eerste dag vertelde ik hem: die paarden blijven. Altijd. Hij heeft zich er bij neergelegd. Ik zeg maar zo: Happy wife, happy life! Samen runnen we de B.V. Van Geel-De Bruijn en hebben we twee prachtige rakkers geproduceerd.

In the spotlight!

Trouwe supporter van de hippische carriere

Jan de Bruijn. Vader en opa. Gepensioneerde diender. Waakzaam en dienstbaar. Al meer dan 40 jaar sponsor en supporter. Wordt een beetje krakkemikkig. Nog wel bij alle hippische hoogtepunten present. Weet na al die jaren nog steeds niks van paarden, maar vindt ze wel lief. Houdt ook van voetbal, daar weet ie meer van. 

IMG_20231216_200712_006.jpg
bottom of page